Rüyada kavanozda bezelye görmek

Rüyada kavanozda bezelye görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavanozda bezelye gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Rüyada kavanozda bezelye görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bezelye yemek görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bezelye yediğini görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bezelye toplamak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada dalında bezelye görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bezelye yemek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye toplamak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bezelye almak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments