Rüyada kavgayı kazanmak

Rüyada kavgayı kazanmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavgayı kazanmak gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada kavgayı kazanmak günahların af olacağına, rızkın genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga edip kazanmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada kavga etmek ve kazanmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada kavga kazanmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada seçim kazanmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada altın kazandığını görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek altın kazanmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşıp kazanmak farklı şeyler deneyeceğine, ağlayacağına, strese gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments