Rüyada kayalardan akan su görmek

Rüyada kayalardan akan su görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet eder.

Rüyada kayalardan akan su gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Rüyada kayalardan akan su görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde kaya görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek isteklerini yerine geleceğine, tamamen içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada su ve kaya görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kayadan su aktığını görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayadan su çıktığını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments