Rüyada kayaya basmak

Rüyada kayaya basmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kötü duygularından arınacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kayaya basmak gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada kayaya basmak eline güzel fırsatların geçeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kayalık ve deniz görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve kaya görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaya üzerinde oturmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kayalıklarda yürümek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya taş görmek onun kıymetini her daim bileceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Rüyada kaya parçası görmek kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments