Rüyada kayısı kurutmak

Rüyada kayısı kurutmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kayısı kurutmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Rüyada kayısı kurutmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kayısı görmek planlarının bozulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş balık görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarının kuruduğunu görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş domates görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments