Rüyada kaz tüyü yorgan görmek

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada kaz tüyü yorgan gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz tüyü görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Rüyada kaz tüyü yolmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kaz eti görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi kaz görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Rüyada kaz ısırdığını görmek aile huzurunuzun bozulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments