Rüyada kedi ciğeri görmek

Rüyada kedi ciğeri görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına alamet eder.

Rüyada kedi ciğeri gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada kediye ciğer vermek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ciğeri görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ciğer yemek görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, yenileceğine alamet eder.

Rüyada ciğerinin çıktığını görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Rüyada ciğer istemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, başarılarının devamının geleceğine tabir olunur.

Rüyada ciğer kebap yemek hedeflerinin gerçekleşeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ciğer almak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Rüyada ciğer kavurma görmek ev içinde mutluluğun artacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments