Rüyada kedi eti görmek

Rüyada kedi eti görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi eti gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada kedi eti kesmek moralinin bozulacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kedi köpek eti yemek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulmaktadır.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedilere et vermek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi eti yemek görmek makam ve söz sahibi olacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine rivayet eder.

Rüyada kediye yardım ettiğini görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada kedi etini yemek rakiplerini yeneceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments