Rüyada kedi eti kesmek

Rüyada kedi eti kesmek ona emek vereceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, şükredeceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kedi eti kesmek gördüyseniz:

  • İsteksizliği üzerinizden atmalısınız.

Rüyada kedi eti kesmek her geçen gün sorunların artacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kara kedi kesmek sadaka ya da zekat vereceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi kesmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek yapılan çalışmaların heba olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tırnağı kesmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada kediyi kesmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments