Rüyada kedi kestiğini görmek

Rüyada kedi kestiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kişinin içinin daralacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kedi kestiğini gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kedi kestiğini görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, gönül kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi kestiğini görmek sahip olduklarının eksileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işarettir.

Rüyada birinin kedi kestiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaş kestirmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza inanılır.

Rüyada saç kestirip boyatmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalettir.

Rüyada et kestiğini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin tavuk kestiğini görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments