Rüyada kedi kuyruğu kesmek

Rüyada kedi kuyruğu kesmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini siz ödememelisiniz.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işarettir.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada at kuyruğu kesmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments