Rüyada kedi pisliği görmek

Rüyada kedi pisliği görmek neşenin yerine geleceğine, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, düşmanından kurtulmaya, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına inanılır.

Rüyada kedi pisliği gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular ya da belli pazarlıklar da zaman alıcı olabilir.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kedi ve kedi pisliği görmek kazancınızın artacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada kedi pisliği temizlemek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine delalettir.

Rüyada kedi pisliğine basmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi pisliği görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada kedi pisliği yemek kederleneceğine, sorunların çabucak halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve pisliğini görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada insan pisliği yıkamak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments