Rüyada kedi sesi görmek

Rüyada kedi sesi görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi sesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Rüyada kedi sesi çıkarmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine yorulur.

Rüyada yavru kedi sesi duymak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada kedi sesi duymak kimden akıl soracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kedi sesi görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dalga sesi duymak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Rüyada yüksek sesle osurmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada kumru sesi duymak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulur.

Rüyada bağırıp sesini duyuramamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments