Rüyada kediden korkmak

Rüyada kediden korkmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işarettir.

Rüyada kediden korkmak gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada kedilerden korkmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kediden korkmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalettir.

Rüyada kara kediden korkmak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına rivayet eder.

Rüyada kediden korkmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada siyah kediden korkmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kediden korkmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kedi görüp korkmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments