Rüyada kedinin üzerine basmak

Rüyada kedinin üzerine basmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kedinin üzerine basmak gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Rüyada ölü kediye basmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kedinin üzerine basmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğuna basmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalettir.

Rüyada kedi pisliğine basmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kedi bokuna basmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, daha fazla rızık elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kediye basmak zararlı kişilerden uzak durulacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada kedinin üstüne basmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments