Rüyada kedinin yaralandığını görmek

Rüyada kedinin yaralandığını görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada kedinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Rüyada kedinin yaralandığını görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasında yara görmek söz sahibi olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin alnında yara görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet eder.

Rüyada deride yara görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada saçında yara görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağız yarası görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Rüyada koltuk altında yara görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments