Rüyada kediye et vermek

Rüyada kediye et vermek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye et vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada kedi eti pişirmek kazancının her geçen gün artacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek istediği başarıya kavuşacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye yardım ettiğini görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi eti görmek rahat şekilde geçineceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve et görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi eti yemek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments