Rüyada kediyi kuyuya atmak

Rüyada kediyi kuyuya atmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Rüyada kediyi kuyuya atmak daha fazla gelir elde edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya bir şey atmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, borçları varsa ödeyeceğine işarettir.

Rüyada kuyuya adam atmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya ip atmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya insan atmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya taş atmak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada kuyuya atmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kuyuya atmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments