Rüyada kefen dikmek

Rüyada kefen dikmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada kefen dikmek gördüyseniz:

  • Sonunda tercihlerinizi yapabilecek konumdasınız.

Rüyada kefen dikmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefenle görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine kefen vermek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birini kefenle görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalettir.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasını kefenle görmek bazı ortak işlere gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini kefenli görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kefenlenmiş görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments