Rüyada kekik içmek

Rüyada kekik içmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, güven kaybına uğrayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işaret eder.

Rüyada kekik içmek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Rüyada kekik suyu içmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Rüyada kekik içmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kekik yağı görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine yorulur.

Rüyada dağ kekiği görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kekik toplamak borçlarının hafifleyeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada kekik görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada kekik otu görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik ekmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments