Rüyada kekik vermek

Rüyada kekik vermek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada kekik vermek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız bir olayla başlayacaksınız.

Rüyada kekik otu görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kekik istemek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kekik içmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kekik görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada kekik tarlası görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kekik toplamak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kekik toplamak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kekik suyu içmek dertlerinden arınacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments