Rüyada keklik satın almak

Rüyada keklik satın almak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik satın almak gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Rüyada keklik satın almak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik avlamak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada erkek keklik yakalamak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına rivayet eder.

Rüyada yavru keklik görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Rüyada konuşan keklik görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada keklik beslemek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yeni bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments