Rüyada kel doktor görmek

Rüyada kel doktor görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, neşesinin de yerine geleceğine, çok güzel günler geçireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada kel doktor gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Rüyada kel doktor görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet eder.

Rüyada saçının kel olduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini kel görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başı kel olmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada kel olan birini saçlı görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kel görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanı kel görmek gelirin tükeneceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kel olduğunu görmek en küçük sorunda parlayacağına, içebileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments