Rüyada kemer çıkartmak

Rüyada kemer çıkartmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemer çıkartmak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada kemer çıkartmak hataların düzeltileceğine, ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kemerle dövülmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kemer takmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada kemer tokası görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada gümüş kemer görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet eder.

Rüyada birinden kemer almak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parlak kemer görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments