Rüyada kemik kemirmek

Rüyada kemik kemirmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada kemik kemirmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kemik kemirmek zafer elde edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin ayağını kemirdiğini görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tırnak kemirmek onlarla ayrı düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada farenin kemirdiğini görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada et kemirmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kemikten et sıyırmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada köpeğe kemik vermek huzurunun kaçacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu kemiği görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, uzun yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments