Rüyada kendi aletini görmek

Rüyada kendi aletini görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hikmete kavuşacağına, üzüntülerin sona ereceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek yorulur.

Rüyada kendi aletini gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Rüyada teknolojik aletler görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada epilasyon aleti görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işarettir.

Rüyada marangoz aletleri görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada müzik aleti kanun görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölçü aleti görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada telefon şarj aleti görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada masaj aleti görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada müzik aleti çaldığını görmek yalan söylemeyeceğine, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments