Rüyada ölçü aleti görmek

Rüyada ölçü aleti görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine yorulur.

Rüyada ölçü aleti gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada ölçü aleti görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Rüyada elbise ölçüsü almak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada yüzük ölçüsü almak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Rüyada boy ölçüsü almak lüks içinde olacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak ölçüsü almak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölçü aldırmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada kapı ölçüsü almak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments