Rüyada kendi ayağında yara görmek

Rüyada kendi ayağında yara görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendi ayağında yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Rüyada ayağının altında yara görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakda yara görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağında yara görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları yara olmak karanlıkların aydınlanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağı yara görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağında yara görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tabanında yara görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kaaan

Rüyada sol ayagimin üstünde büyük deri şeklinde yarayı kopariyodum kan çok geliyodu çoraplarimi giydigimdede kan geliyodu