Rüyada ayakda yara görmek

Rüyada ayakda yara görmek kar elde edileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayakda yara gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada ayakda yara görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kendi ayağında yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinden yaralanmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayağını yara görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayağından yaralandığını görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayağında yara görmek rakiplerini alt edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarda yara görmek boş kuruntularla uğraşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada ayak tabanında yara görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments