Rüyada kendi bacaklarını kıllı görmek

Rüyada kendi bacaklarını kıllı görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine alamet eder.

Rüyada kendi bacaklarını kıllı gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada kıllı bacakları temizlemek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının bacağında kıl görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada kendi bacaklarını kıllı görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bacak kıl traş etmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulur.

Rüyada bacaklardan kıl almak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak kılı koparmak verilen  sözlerin tutulacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarında kıl görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarda kıl çıktığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments