Rüyada kendi bokunu yapmak

Rüyada kendi bokunu yapmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu yapmak gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Rüyada kendi bokunu yapmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bokunu yapmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, ferahlık veren sözler duymaya alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boğularak öldüğünü görmek refah düzeyinin düşeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin bokunu görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğularak ölmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments