Rüyada kendi cinsiyet uzvunu görmek

Rüyada kendi cinsiyet uzvunu görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dişe diş savaşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi cinsiyet uzvunu gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada kendi cinsiyet uzvunu görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, güç kaybedeceğine inanılır.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Rüyada birini çift cinsiyetli görmek büyük başarılar kazanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada cinsiyet değiştirmiş birini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin cinsiyetini ögrenmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments