Rüyada kendi gözlerine bakmak

Rüyada kendi gözlerine bakmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, iftiraya maruz kalınacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, insanların takdirine mazhar olacağına işarettir.

Rüyada kendi gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gözün içine bakmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yan gözle bakmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine inanılır.

Rüyada gözlere bakmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada kendi gözlerine bakmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işarettir.

Rüyada tek gözle bakmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments