Rüyada kendi gözlüğünü kırmak

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak el açmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada gözlük kırmak görmek bunun şans olacağına, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük camı kırmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada gözlüğünü kırmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Rüyada gözlük kırmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret eder.

Rüyada gözlük hediye almak büyük tartışmalar yaşayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments