Rüyada kendi işaret parmağını kesmek

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek bolluk ve bereket içinde olacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yalnız kalınacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, haksızlık edeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına işaret eder.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Rüyada işaret parmağı kesmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, küs arkadaşların barışacağına tabir olunur.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek şanssızlık yaşanacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakla işaret edilmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada sol işaret parmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak güzel günlerin kapıda olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağında yara görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments