Rüyada kendi kabrini kazmak

Rüyada kendi kabrini kazmak çıkış yolları bulacağına, gelişmelerin olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kabrini kazmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada kabrini kazmak uzun yıllar yaşayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Rüyada kendi kabrini kazmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalettir.

Rüyada elle mezar kazmak büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada bostan kazmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar kazmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin çukur kazmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri kazdığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarını kazdığını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments