Rüyada kendi kol saatini görmek

Rüyada kendi kol saatini görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, esenleyeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sorumlu tutacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kol saatini gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi kol saati takmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işarettir.

Rüyada eski kol saati görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bayan kol saati görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda saat görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sıkıntılarının geçeceğine alamet eder.

Rüyada kol saati hediye etmek ayrılanların birleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulur.

Rüyada kendi kol saatini görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kol saati görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada kol saati toplamak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments