Rüyada kendi nişanında oynamak

Rüyada kendi nişanında oynamak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi nişanında oynamak gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Rüyada nişanda oynamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendi nişanında oynamak her zaman çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret eder.

Rüyada nişanında oynamak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada burunla oynamak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıkla oynamak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Rüyada atla oynamak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada horon oynamak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak çok iyi şeylere, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments