Rüyada kendi tabancasını görmek

Rüyada kendi tabancasını görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, iç sıkıntısına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bebek sahibi olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Rüyada kendi tabancasını gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil tabanca görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işarettir.

Rüyada tabancayı kaybetmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada tabanca atıldığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada belinde tabanca görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada oyuncak tabanca görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada kendini tabancayla öldürmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla mermi atmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments