Rüyada yeşil tabanca görmek

Rüyada yeşil tabanca görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, heveslerinin de azalacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tabanca gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yeşil tabanca görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık tabanca görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tabanca görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla yaralandığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca sesleri duymak kudretinin yerine geleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hainlik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski tabanca görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Rüyada tabanca vurulmak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments