Rüyada kendi yüzünün resmini görmek

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek sarsılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kudretinin yerine geleceğine, feraha ereceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi yüzünün resmini gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada yüz resmi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüz resmi çizmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa resmi görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada güneş resmi çizmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin resmini çekmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada hayvan resmi yapmak kişinin tek başına kalacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada hazreti aliunin resmini görmek borçlarını bitireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments