Rüyada kendinde erkek organı görmek

Rüyada kendinde erkek organı görmek üzüntü duyacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinde erkek organı gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Rüyada erkek organına sahip olmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet eder.

Rüyada erkek organını tutmak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine inanılır.

Rüyada ölü erkek organı görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Rüyada erkeklik organını kesmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada bir kızda erkek organı görmek açların doyacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin erkeklik organını görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments