Rüyada erkeklik organını kesmek

Rüyada erkeklik organını kesmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendini bunu başaracağına, işlerinin hızlanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeklik organını kesmek gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Rüyada erkeklik organını kesmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek organı kesmek canını sıkılacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulur.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek kırgınlıkların sona ereceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının erkek organı görmek rütbe edineceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada erkek organını ellemek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalet eder.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızı erkek organıyla görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin organını görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments