Rüyada kendinden uzun birini görmek

Rüyada kendinden uzun birini görmek onun her zaman başında olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, çok iyi şeylere, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden uzun birini gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Rüyada kendinden uzun birini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada kendinden yaşlı biriyle evlenmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada kendinden büyük biriyle öpüşmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek hayır getirecek işlere girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, içebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendinden büyük bir kadınla evlenmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, elindeki işi rayına oturtacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments