Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine inanılır.

Rüyada kendine büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Rüyada büyü yapılmasını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada büyü yapıldığı görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet eder.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kişinin yasa düşeceğine inanılır.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments