Rüyada size büyü yapıldığını görmek

Rüyada size büyü yapıldığını görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada size büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin size büyü yaptığını görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalettir.

Rüyada büyü yapıldığını duymak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyü yapıldığını görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve büyü yapıldığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapılmış görmek çocuk sahibi olacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine yorulur.

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sevgül

Rüyamda annem babam ve bir hoca tuvaletimize atılmış bir büyüyü arıyorlardı anem çıkardı büyü bana yapılmıştı ve benim elbisem kullanılmıştı yapılırken ben kim niye yaptı diyordum bekar bir kadınım