Rüyada kendine dokunmak

Rüyada kendine dokunmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, üzgün ve hasta olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kendine dokunmak gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Rüyada kulağa dokunmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrebe dokunmak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dokunduğunu hissetmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağa dokunmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sıkıntılarının geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzuna dokunmak böylece kişinin hafifleyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kurana dokunmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada erkeğe dokunmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada göbeğe dokunmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hak yemeyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments