Rüyada dokunduğunu hissetmek

Rüyada dokunduğunu hissetmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada dokunduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler.

Rüyada dokunduğunu hissetmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin dokunduğunu hissetmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini halsiz hissetmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cinleri hissetmek sorunların teker teker çözüleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Rüyada öpüldüğünü hissetmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkuyu hissetmek zamanının boşa gideceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada gibi hissetmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgun hissetmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments