Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, zafer ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada kafasına kurşun sıkıldığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işarettir.

Rüyada üzerine kurşun sıkıldığını görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına kurşun sıkıldığını görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine inanılır.

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, bekarlar için evlenmeye alamet etmektedir.

Rüyada sıkılmak bunalmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada silah sıkıldığını görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, karlı çıkacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments