Rüyada kendini adliyede görmek

Rüyada kendini adliyede görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerdeki karın artacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini adliyede gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada adliye kapısı görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adliye görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini adliyede görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada adliyeye gittiğini görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada birini adliyede görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments